XELLENCE

Viser alle 10 resultater

Active Exfoliating Heel Cream fra XELLENCE
XELLENCE – DryPlus Antiperspirant Roll-On

XELLENCE er en dansk hudplejeserie, som er baseret på 100% naturlige olier og ikke ét produkt er tilsat parfume, farvestoffer, parabener eller konserveringsmidler. De har en klar vision om at skabe en hudplejeserie med en super effektiv effekt ved brug af mærrest mulige ingredienser af høj kvalitet.

XELLENCE går ikke på kompromis med valget af ingredienser. Det er suverænt god produkter med ufattelig effektivitet produceret ud fra visionen: Less is more!

Det suveræne kommer fra de nøje udviklede produktserier med høj kvalitet og multi-aktive ingredienser, som er designet til den travle hverdag vi går igennem. Målet er at det skal være så nemt for dig at pleje din hud som muligt.

Effektiviteten mærkes ved de effektive naturlige ingredienser, som er nøje udvalgt for at sikre dig maksimal synlig effekt

Enkeltheden ses ved XELLENCE’s vision om ”Less Is More”. Hudplejeprodukterne er for alle og skabt at så få men meget effektive ingredienser som muligt.

Intet fra XELLENCE indeholder parfume, farvestoffer, konserveringsmidler og andre unødige tilsætningsstoffer – Alle ingredienser er derimod økologiske og veganske.

OP

X