Fugtighedscreme er nok det produkt de fleste køber og det er den creme, de fleste mænd prøver som noget af det første, når det gælder hudpleje. En fugtighedscreme er også den det tager kortest tid at smøre ind i huden.

De kommer, som mange andre produkter, i flere forskellige former og størrelser. De fleste brands producerer dem til den enkelte hudtype, og når du først kender til din hudtype, skal man blot være sikker på at smøre den korrekt ind i huden. Hvis det ikke gøres korrekt, kan den efterlade din hud mere skindende og fedtet end højest nødvendigt.

Derfor anbefales følgende 2 trin.

1. Vælg den rigtige fugtighedscreme

Det er altid vigtigt at kende sin hudtype, da der er stor forskel på, hvordan den enkelte creme går ind og arbejder med din hud. Derfor er det første trin af finde ud af dette.

Forestil dig en creme, der er proppet med olier, og du smører den på en fedtet hudtype. Det skaber ingen underværker.

Derfor anbefaler jeg, at du lige hurtigt smutter ind på dette blogindlæg, hvor kendetegn ved de forskellige hudtyper er sat op. Når det er gjort, er du godt på vej.

2. Sådan smører du cremen korrekt ud

Når du smører cremen på dit ansigt, skal du starte i midten af dit ansigt. Det er her huden har det med at være mest fedtet eller tør. Cremen skal duppes forskellige steder på ansigtet – helst ikke smør det ud med det samme. Ved at duppe cremen på, får du en lige mængde creme forskellige steder på ansigtet.

Den anbefalede rækkefølge er: Næsen, kinderne, panden, hals og øre.

Cremen masseres ind i huden med cirkulære bevægelser.

Har du skæg, skal du komme så godt ned i huden som det er muligt. Her har huden stadig behov for at blive fugtig.

Udvalget af fugtighedscremer kan du finde her.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

9 + 19 =

OP

X