SIGR All In sæt

899.00DKK

Dette sæt indeholder ALLE produkter, som danske SIGR har udgivet. Den indeholder dermed ALT hvad en mand har brug for, når huden skal plejes, så den er sund og ren.

I dette sæt finder du ting til barbering, bodylotion og yderligere pleje til ansigtet. Fælles for produkterne er, at de alle indeholder aktive, naturlige ingredienser, som fugter, lindrer og plejer din hud, så den holdes smidig, sund og frisk.

5 på lager

SIGR All In sættet indeholder:

Shave Gel (120 ml): Indeholder Provitamin B5. Med denne vitamin efterlades huden fugtig og helende på mindre fugter. Med denne Shave gel gøres det muligt at barbere fuldstændig skarpe og præcise linjer.

Face Moist (100 ml): Fantastisk ansigtscreme lavet, så dit ansigt efterlades blød og hydreret. Det høje vitaminindhold sørger for den bløde og smidige hud og passer til de fleste hudtyper.

Face Balm (80 ml): SIGRs Face Balm er proppet til med naturlige og meget effektive ingredienser, som beroliger og opfrisker din hud. Særligt velegnet som en aftershave og efterlader din hud med en mild og maskulin duft.

Face Wash (150 ml): En super lækker og rå ansigtsvask, som renser huden fri for fedt og skidt. Heri er der tilsat helende B-vitaminer, som reparerer og styrker huden så den er sund og smidig.

Bodylotion (250 ml): SIGR’s bodylotion og fantastisk lækker og skabt til at fugte alle hudtyper. Den efter lader huden blød og smidig.

 

Ingredienser

Glycerin, Cetearyl olivate+ sorbitan olivate, mandelolie, jojobaolie, vitamin B3, pro vitamin B5, hvedeprotein, e-vitamin, chamomilla recutita extract, morgenfrue ekstrakt

Anmeldelser
 • 0
  0 anmeldelser
 • 1 Stjerne
  0%
  2 Stjerner
  0%
  3 Stjerner
  0%
  4 Stjerner
  0%
  5 Stjerner
  0%
Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Hver den første til at anmelde “SIGR All In sæt”

four × two =

OP

X