Der findes mange myter om hvordan huden egentlig fungerer. Her afliver eller bekræfter vi 5 af dem i dette blogindlæg.

1. Mænd behøver ikke at fugtiggøre sin hud, da mændenes hud er mere fedtet end kvinders

Dette er delvist sandt. Mænds hud er mere fedtet end kvinders. Det betyder dog ikke, at du ikke skal fugtiggøre din hud. Faktisk kan det ske, at hvis mænd gør det, fører det til en højere produktion af olie i din hud, hvilket ikke er sundt. Så hvis du dagligt bruger en fugtighedscreme, vil din hud ikke have samme behov for at bruge uønskede mængder af olie.

Raunsborg Viking RepairBulldog MoisturiserBulldog Sensitive Moisturiser

2. Bumser kommer grundet forkert kost, så hudplejeprodukter har ingen effekt

Generelt får mænd flere bumser end kvinder, da det mandlige hormon androgener, er med til at udløse disse udbrud. Derfor har akne problemer meget mere at gøre med din hormonelle cyklus, end hvad du får at spise. Selvfølgelig skal du holde dig til at spise sundt, men den bedste måde at håndtere bumser på, er med hudplejeprodukter, som renser og fugter din hud.

Rønsbøl Face WashRaunsborg Face WashBulldog Face Scrub

 3. Hudplejeprodukter til mænd og kvinder er det samme

Falsk. Mænds hud er 20 % tykkere end kvinders. Det indeholder mere olie og ældes også på en anden måde. Derfor behøver produkter til mænd flere vitaminer og mineraler, hvilket også betyder forskellige produkter.

4. Mænd bør kun bruge hudplejeprodukter til mænd

Selvom der som i den tredje myte står, at der er forskel på kvindens og mandens hud, behøver man dog ikke kun bruge hudplejeprodukter specielt til mænd. Man kan også bruge produkter lavet til kvinder, da huden er anderledes fra den ene til den anden. Derfor har vi også Rønsbøl i vores sortiment, som både egner sig til mænd og kvinder.

5. Du skal fugte din hud efter barbering

Sandt. Mange aftershaves indeholder alkohol, som kan fjerne eventuelle bakterier omkring snitsår, såvel som snavs og fedt. Dog kan alkohol også tørre og irritere huden. Derfor anbefales det, at man ofte kombinerer en aftershave med en fugtighedscreme, til at hjælpe med at lindre huden og reducere rødmen efter barbering.

AftershavesAnsigtscremer

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

seven − 2 =

OP

X