Om man er mand eller kvinde, må man ofte kæmpe med røde knopper – både ved intimbarbering og almindelig barbering i ansigt og krop.

Der er heldigvis mange måder, hvorpå du kan undgå de forbistrede røde knopper.

Røde knopper skyldes først og fremmest en betændelses tilstand.

Gør huden blød

Som sagt, skyldes røde knopper, at der går betændelse i huden. Derfor er det vigtigt at rense huden, inden du går i gang med barberingen. Til dette kan du eksempelvis bruge en Face Wash fra Rønsbøl eller en Face Wash fra SIGR– denne er særlig effektiv, da den hverken indeholder parabener eller parfume. En face wash gør huden blødere og lettere at arbejde med.

Brug en god barberskum

Der findes et utal af barberskum og barbercreme, hvor alle har hver sine fordele. ShaveSafes revolutionerende barberskum vil være det helt rigtige valg, idet du får en barberskum, som hverken indeholder parabener, farvestoffer eller parfume og er fremstillet med det formål at forebygge røde knopper.

Benyt dig af rent barbergrej

Husk altid at rense dit barbergrej, så der ikke er snavs og skidt på barberbladende, som kan forårsage betændelses tilstande.

Barber i den rigtig retning med stram hud

Sørg altid for at barbere med hårene – også selvom det er ufattelig lokkende at gøre det mod hårene. Hold huden stram mens du barbere. På den måde er der mere kontrol, og du forebygger indgroede hår!

Lidt ekstra hurtige tips

  • ·      Efterpleje: Ved brug af en af ShaveSafes barberskum, behøver du ikke en aftershave, som ved andre barberingsprodukter
  • ·      Skulle uheldet være ude og du får rifter, vil anbefales det, at du bruger en body lotion, så huden beroliges.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

nine + 1 =

OP

X