Tør hud, kan for mange, være et problem hele året rundt, men om vinteren bliver det i den grad værre for de fleste! Som om den tørre vinterluft ikke var nok, er det ofte daglige normale ting du gør, som gør din hud ekstra tør.

Nogen af disse ting er listet op nedenunder, og du hjælpes godt på vej til at forebygge din tørre irriterede hud.

Fugt din hud på det rigtige tidspunkt

Én ting er, at det er vigtigt at vælge den rigtige fugtighedscreme, men det er også absolut vigtigt at vælge den rigtige tid på dagen at anvende den.

Særligt om vinteren anbefales det, at du fugter huden lige efter du har været i bad.

På denne måde forsegles din hud bedre og din hud efterlades lækker, blød og affugtet.

Eksfolier din hud

Mange frygter at skade sin følsomme hud ved at eksfoliere huden og give den en ordentlig omgang skrub – forståeligt! MEN.. Du bør også vide at mange scrubs ikke er så dårlige som de før har været.

Mange hudplejeproducenter og dermatologer forsker dagligt i, hvordan man bedst eksfolierer huden. Her kan en Bulldog Original Face Scrub til mænd eller nogen af de mange lækre scrubs fra Vølve eller Bauer Skincare give din trælse tørre hud baghjul!

Tag lunkne bade

Det er sagt før herinde på bloggen og det siges igen, fordi det er hjælper din hud mere end du tror. Varme bade kan være dejligt, det ved jeg og de er svære at stå for (vi er jo kun mennesker ;)), men det varme vand affugter både din hud og fjerner næsten alle naturlige olier, som holder din hud fugtig.

Giv dig selv 5 minutter under lunkent vand og din hud vil takke dig!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

nineteen + 8 =

OP

X