Velkommen til Skin Control. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser udgør en aftale til vilkår og betingelser, for alle ordre og leverancer fra skincontrol.dk. Disse gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Skin Control.

Ved adgang, brug og andre former for interaktion med denne side, indikerer du, at du har forstået og accepteret nedenstående vilkår og betingelser. Derfor beder vi dig læse det omhyggeligt igennem. Ved spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

1. Pris og betaling

Skin Control modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Mastercard og Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Skin Control modtager ikke efterkrav, betaling via bankoverførsel eller girokort.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inklusiv moms, og eksklusiv forsendelsesomkostninger.
Forsendelsesomkostninger tilføjes under faktureringsoplysninger.

2. Levering og fragt

Skin Control leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 15:00. Ved køb for over 200 kroner er fragten gratis (til danske adresser) ved brug af DAO Pakkeshop som fragtløsning.

Skin Control leverer med GLS og DAO – her både til pakkeshop og levering hjem til dig. Vi leverer kun til danske adresser.

OBS!:
Ønskes levering til Grønland, Færøerne eller andre europæiske lande, send da en mail til thomas@skincontrol.dk

3. Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen.

Skin Control dækker ikke returomkostninger.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Skin Control
Koldingvej 29 kl
8800 Viborg

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

4. Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

5. Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på thomas@skincontrol.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

6. Fortrolighedspolitik

Alle personlige informationer, som du oplyser til Skin Control, vil altid behandles fortroligt. Skin Control vil på ingen måde afsløre eller sælge dine private oplysninger om dit navn, adresse, tlf. nr., e-mail adresse og kreditkort m.m., til nogen tredje part uden din tilladelse. Dine personlige oplysninger vedr. kundeforholdet videregives ikke og bruges kun i forbindelse med ekspedition af dine bestillinger.

Vi respekterer og forstår vigtigheden af privatliv på internettet.

7. Tvist

Enhver tvist mellem kunden og Skin Control afgøres efter den danske lovgivning.

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger (GDPR)

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos [Selskabet] har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen [samt i en efterfølgende periode på 1 år, så du lettere kan handle ved os en anden gang]. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. DAO og/eller GLS med henblik på levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på thomas@skincontrol.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger ScanPay (QuickPay ved Viabill betaling og til håndtering af dine køb benyttes WordPress med Woocommerce. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Skin Control
CVR-nr. 38371916
Koldingvej 29 kl
8800 Viborg
Tlf.: 60184281
E-mail: thomas@skincontrol.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Skin Control’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

OP

X