Sommeren nærmer sig med hastige skridt nu og det bliver endelig varmere og varmere som tiden går. Sommeren betyder også for mange, at indsatsen for at få en renere hud intensiveres!

Og hvad er bedre end en kold smoothie på en varm sommerdag, som tilmed kan hjælpe med at din hud bliver renere? I fødevarer som æbler, blåbær, romaine salat og grønkål er der hårdtarbejdende antioxidanter og næringsstoffer som nærmest er nede på knæ og tigge om at hjælpe med at rense din hud.

Her er derfor 3 yderst lækre og ikke mindste effektive opskriver på smoothies, der både smager godt og får dig til at se endnu bedre ud når du skal ud i varmen!

Den foryngende smoothie med bær

Bær er propfyldte med antioxidanter. Disse hjælper ikke kun til med at få huden til at se ung ud, men den beskytter også mod de skadelige solstråler. Hørfrøene tilfører de vigtige fedtsyrer som hjælper med at hydrere og udglatte din hud mens yoghurten strammer huden og tilfører elasticitet. Sidst men ikke mindst, hjælper grønkålen med hudens generelle udseende.

Opskrift:
1 dl Blåbær
0,5 dl Hindbær
0,5 dl Jordbær
0,5 dl Grønkål
125 gram Græsk yoghurt med 0% fedt
1 tsk Honning
2 tsk hørfrø
0,5 dl vand

Blendes til den er cremet.

Forfriskende smoothie med kokosmælk

Denne smoothie er især god, hvis varmen er lidt for voldsom. Denne smoothie er kølig og ikke mindst forfriskende. Kokosmælken rehydrere huden. Jordbærene er en genial kilde til C-Vitaminer hvor gulerødderne indeholder anti-aging antioxidanter.

Samtidig tilføjer den lækre mango både gode mængder C og A vitaminer samt mindre mængder af E, K og B vitaminer.

Opskrift:
2 dl kølig kokosmælk
2 dl friske eller frosne jordbær
2 dl baby gulerødder
2 dl friske eller frosne mango stykker
1 frisk skrællet appelsin

Den fugtgivende smoothie

 

Denne smoothie, hvor du kun har brug for fire ingredienser. Her skal du nemlig blot bruge en hel avokado, som med sit sunde fedt og E-vitaminer hjælper med at fjerne diverse urenheder i din hud. Med denne smoothie får din hud en god omgang rensning som næsten virker ligeså effektiv som en af de mange fugtighedscremer vi har i shoppen.

Tricket her er, at fryse en af ingredienserne inden det blendes, for at gøre den endnu mere frisk.

Opskrift
5 dl frisk spinat
5 dl kokosmælk
5 dl ananas
1 avocado

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

eight − six =

OP

X