Er man vågen nok, ved man godt hvornår en nyhed er reel og hvornår den er falsk. Dog er en stor del ret gennemførte så man lige skal tænke sig om en ekstra gang, og så er der dem der egentlig er ret godt lavet med vild fantasi fra det enkelte firmas marketingafdeling.

De bedste samler vi her, da et godt grin altid kan bruges!

Fernet Branca går sommertiden i møde med is

Vi har altid været vilde med Kung Fu – og vi kan i dag med stolthed afsløre, at den snart kommer i en mere bitter specialversion for voksne, hvor isens brune bælte er med smag af Fernet-Branca.”

Sådan indleder Fernet Branca deres Facebook opslag.

En af de jokes der i dag er blevet mødt med stor positivitet og mange synes egentlig det ville være en ret god idé!

Se opslaget og isen her.

Fitness DK ridder med på eSport bølgen

ESport er blevet ultrapopulært det seneste stykke tid, og nu vil Fitness DK med på bølgen. I en artikel skriver de, at der nu vil blive oprettet tre forskellige eSport hold, hvor fokus er på CS:GO, LoL og WoW.

Chips og cola er tilladt og til hver time vil der være tilknyttet en holdinstruktør som guider dig gennem spilet med tips og tricks!

Læs hele artiklen her.

Snaps uden alkohol

Snaps og alkohol går altid hånd i hånd, men i dag har Aalborg Akvavit meddelt, at de lancerer en ny snaps med 0,0& alkohol.

Den er til dem, der sætter pris på traditioner og smagen af snaps.

Se facebook opslaget her.

Vejle Kommune dropper sommertid

Man har været gemt helt væk, hvis man ikke har lagt mærke til én, der har været utilfreds med sommer og vintertid. I dag kunne Vejle Amts folkeblad meddele, at politikerne i Vejle Kommune har gjort op med begrebet sommertid.

”Som landmand har jeg oplevet, hvordan det går ud over dyrene, når vi skruer tiden en time frem. Det varer flere dage, før de igen er inde i rytmen, når der skal fodres,” siger borgmester Jens Ejner Christensen (V)

Artiklen kan findes her.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

nineteen + 20 =

OP

X